34 år och helt underbar

IMG_6627

Idag fyller detta lilla geni 34 år – så ett stort grattis till mig!

Hurra för dig Sofie, Soffan, Soffo – för att du är så fantastisk! Du har tusen dåliga sidor men de snackar vi inte om idag på din dag. Och helst inte annars heller.

Jag är stolt över dig för att du alltid gör vad som känns rätt i magen och aldrig viker för dina åsikter. Jag tycker du är rätt så rolig, du försöker alltid bry dig om människor – både de du känner och främlingar, du är kreativ och gillar att pyssla med sånt som gör dig lugn även om du inte alltid är bra på det. Du är också ganska bra på att göra bort dig utan att skämmas.

Dessutom är du en hejjare på att äta skaldjur, skriva krönikor, göra bomben, sjunga Håkan, köra bil i rondeller, analysera filmer och lägga en perfekt eyeliner på en minut.

Sofie, du är helt enkelt en härlig prick som jag gillar att umgås med nästan varje dag. Kul att du blivit hela 34 år!

Igen, stort grattis till MIG.