Sånt som snurrar i soffans skalle

Sånt jag funderat på idag…

– När människor ska lära sig svenska, tycker de då inte att ordet KÖN är märkligt? Att det både betyder en rad med människor, att man är tjej, kille, hen eller vad man nu är OCH dessutom att det kan betyda det vi har mellan benen. Jag blir fan förvirrad bara jag skriver detta nu.

– Ibland kan jag inte sluta tänka på näsor. Sån sjuk grej att den klumpen bara sitter där mitt i ansiktet med två hål rakt in i skallen??

– Hur känns det att vara i harmoni? Jag har nog aldrig känt den känslan tror jag. Jag är nog den mest oharmoniska människa jag mött.

– Människor som har sitt bröllopsfoto som profilbild på FB….Hmmm…Hur funkar det där uppe i knoppen på dessa tror ni? Jag kan inte bestämma mig för om jag tycker de är HÄRLIGA eller FÖRFÄRLIGA.

– Om man känner att man behöver ha en vit månad i januari kanske man ska se över sitt drickande under hela året istället? För det är ju en massa människor som har en vit månad just nu men sen när februari börjar dricker de typ dubbelt så mycket. Idiotin?

image