Serier in this heart

Ja nu är jag ju helt besatt av serien Friday Night Lights. Fan dåååååå.

Tyckte den var smånördig först men ja, nu är jag fast. Är dessutom kär i karaktären Tim Riggins, den missförstådda ”svåra” bad boyen som man vill hångla sönder trots sjukt ful page och fula kläder. Åh det känns som jag är 13 igen och typ kär i Jared Leto i My so called life…ljuva tonårskänslor.

Skärmavbild 2015-01-12 kl. 22.38.50

När jag sett klart Friday Night Lights behöver jag nya serier. Jag tycker ju att jag sett de flesta serier värda att se men det har jag såklart inte. Jag har tex inte sett The Wire, Parks & Recreation, The Honourable woman & Deadwood som många sagt till mig att jag MÅSTE se. Har ni andra tips på serier jag inte kan dö utan att ha sett – tipsa mig tack!! Kommentera eller maila mig (Sofie.Strandberg@aos.se).

Här är serier jag sett & gillat så de behöver ni inte tipsa mig om. Men några små tips (många självklara givetvis) till er om ni ej sett.

Drama:

Favoriter – Mad Men, Sopranos, House of cards, Breaking Bad, Homeland, Band of brothers

Bra – Sons of Anarchy, Lost, Downton Abbey, Dexter, The Affair, Game of thrones, The Leftovers, Six feet under

Komedi:

Favoriter – New girl, How I meet your mother, Friends, Nurse Jackie

Bra – Orange is the new black, Christine

Thriller/kriminal:  

Favoriter – The Killing, Twin Peaks, The Fall, True Detective

Bra  – The walking dead, Top of the lake, Bron