Todays thoughts…

Lite tankar idag.

– Såg på Nyhetsmorgon i morse om några muppar som startat ”Hoffice” (Home office). Folk utan arbetsplats (frilansare, arbetssökande etc) träffas hemma hos varandra och jobbar. ”Bra grej” tänkte jag när jag såg inslaget. Men sen när gänget helt plötsligt brast ut i en käck DANS när de hade paus blev det för mycket. Herregud nej nej nej. Kan inte tänka mig något äckligare än att tvingas upp till en dans varje timme. (Här är klippet om ni vill se. OBS! Varning för starka bilder i slutet…)

– Om exakt en vecka fyller jag år. 34 hela jordsnurr. Jag ska försöka slopa åldersångesten som jag brukar känna av och vara pepp istället. Dock känns 34 som en så sjukt onödig ålder. Längtar tillbaka till 30.

– Tycker den här texten av Carina Bergfeldt var mycket bra ang gårdagens händelser.

– Har inte lyssnat på Serial än men inser att jag måste göra det om jag ska kunna snacka med folk då ALLA verkar frälsta. Förväntningarna är SKYHÖGA så bäst att jag inte blir besviken.

– Har börjat plöja Friday Night lights på HBO, den känns ganska lam men jag vet inte annars vilken serie jag ska kolla på. Känns som jag sett alla serier jag vill se. Om ni har tips på världens bästa serie maila mig på Sofie.Strandberg@aos.se

– Jag plågas väldigt mycket av dåligt samvete. Speciellt dåligt samvete har jag över att jag inte hinner höra av mig till vänner  som jag inte träffat på länge men som jag VILL träffa. Jag vet att dåligt samvete bara är kass för en men jag kan inte hjälpa att jag känner så. Det tär på mig.

– Precis som alla andra är jag i stort  behov av värme just nu. Har dock varken tid el pengar att dra någonstans så funderar på att göra min lägenhet till en bastu samt installera massa värmelampor. Lite synd att solarie inte är något alternativ för mig, tror det hade kunnat vara en tillfällig lösning.

IMG_5466