Fredag in my mind

Tankar denna fredag…

– Kan inte släppa att det finns vissa människor som hellre tar en tablett än att äta, som säger att de ser mat som ”ett nödvändigt ont”. Jag kan liksom inte få in i mitt huvud HUR man kan känna så??? Har dessa människor levt på bark och mossa??? Man kan ju inte ha ätit något gott över huvud taget om man vill ersätta mat med en tablett är min tanke.

– Har en ny rutin, att somna till poddar. Asskönt e det att ligga helt lugn och bara lyssna…just nu plöjer jag Serial.

– Tror detta kommer bli en asgrym helg! Började nyss min fredag med en göttig lunch i kransen, vid 18 kommer Quetzala hit och myser med mig och Oscar sen åker vi till Vassa eggen för att fira Eija som fyller år och dessutom är det Mardi Gras-dagar där så det kommer bli grymt. Imorgon är planen brunch i Vinterviken och på kvällen middag med min man och sen träffa upp lite polare. Söndagen kommer spenderas genom att försöka hitta ett nytt bord. Känns som en perfekt helg!

– Skrattar alltid när stockholmare säger jeans, det låter så sött ”jiiiiiiinns”…

OH jävla klänningsdebatten idag. Orkar ej!  Jag ser både svart&blå & vit&guld. Mitt sinne är så pass öppet???

– Hur ofta byter ni sängkläder?! Jag har ingen aning om vad som är ”normalt”? Jag byter typ varannan vecka, är det för ofta eller för sällan tro? Väldigt intresserad av sånt här med folks rutiner har jag märkt. Frågade en kille en gång hur ofta han städade, han svarade ”när det är smutsigt”. VA FAN E DET FÖR SVAR?! Har folk inga städ-dagar? Jag städar varje torsdag, äkta rutinmänniska e vad jag e.

IMG_8177