Dessa tankar

Här kommer som vanligt lite småplock av tankar som kommit och gått i dagarna…

– Gillar verkligen män med lockigt hår har jag insett. Trodde inte jag hade en smak, mer typ ”Jag gillar roliga killar med fina ögon”. Vilket jag också gör. Men lockigt hår…ajajajjjjj det e så megahett.

– Älskade Linas kolumn om detta med folk som envisas med att ringa…underbart rolig.

– Idag har jag känt mig så jävla tom. Vet inte alls varför men bara helt öde inombords på något vis. Obehaglig känsla som inte gått bort helt än. Messade min kompis och hon hade känt likadant idag. Det bästa som finns är vänner som inte får en att känna sig knäpp och ensam <3

– Kollade bilderna från Grammis på Stureplan.se. Bilden på Arvingarna —–> En ska bort??? Hahah gråtskrattemojin på den.

– Jag är en sån mes när det kommer till skräck! Vågar tex inte kolla på Jordskott ensam för den där flickan är så läbbig. RYSER.

– VARFÖR måste glutenfria förpackningar alltid se ut som något hämtat från 70-talet?? Räcker det inte med att man är allergisk? Måste man stå ut med att vara omringad att fula saker också??

IMG_8086