Fredag i detta lille huveeee

Fredag förmiddag och redan en massa snurr i skallen. Bla detta:

– Just nu är jag förkyld. Och jag är så jävla töntig när jag är sjuk. Riktigt patetisk faktiskt. Tycker synd om alla som får uppleva sjuka Sofie.

– Madonna är ju så jävla cool. Måste köpa biljetter till konserten när hon kommer till sthlm.

– Normalt att min kille tycker jag liknar Tobbe i En annan del av köping. Tar det dock som en komplimang eftersom Tobbe är typ världens roligaste även om han är komplett galen. ”Jag har exem iiiii mig”.

– Kul att F1-säsongen är igång igen. Och sjukt kul att Marcus Ericsson tog poäng förra söndagen!

– Ibland tänker jag att det måste vara svårt att vara min vän eftersom jag är så ”svart eller vit” i vad jag gillar och inte gillar. En kompis skulle laga överaskningsmiddag till mig för ett tag sedan och frågade en annan kompis: ”Hur är det nu…Sofie gillar inte varm mat va?” Men hon hade blandat ihop det med att jag inte gillar varm dryck…Tycker den historien är så kul och gullig. Och även om hon skulle servera en buffé av varm dryck som jag hatar, hade jag såklart sörplat i mig varenda droppe. För vänner som överaskar är fan bäst <333

– Jag kan typ inte se programmen Trolljägarna och Stalkers. Blir så fruktansvärt arg och illa berörd. Jävla idioter som tycker det är ok att trycka ner folk och hota människor. Vad fan är det med er??

– Vad är det egentligen för skillnad på ättiksgurka och saltgurka?? Ättiksgurkor ligger i ättikslag och saltgurkor i saltla, ja så mycket fattar jag, men de smakar ju typ likadant och ser likadana ut?

IMG_8324_2