"Hårlig" dag på stan

Så pass dålig rubrik, hemskt ledsen för den. Idag har jag varit runt i Stockholm och köpt en massa produkter till mitt hår. Detta jävla hår som genomgår en kris just nu. Hoppas inköpen kan hjälpa mitt barr på traven att bli lika tjockt och bra som det en gång var…

Hur som. Jag var och handlade hos 3 olika frisörer och på NK …Happ så var månadens matpengar slut haha…Ja, för det är ju gaaaaaanska dyrt med schampon, inpackningar, oljor etcetera. Men jag har lärt mig att det alltid är bättre att lägga pengar på produkter som är lite dyrare än att köpa billiga. Det är en enorm skillnad på ett billigt schampo och på de flesta man köper hos frisören. Plus att dyrare produkter oftast håller så mycket längre. Sen finns det givetvis dyra som inte passar ens hårtyp (gjorde misstaget en gång och köpte en löjligt dyr inpackning för känslig hårbotten som jag då inte hade och mitt hår blev helt fett…) och det är ju dumt att köpa. OKEJ SJUKT OINTRESSANT NU.

Vad handlade jag då? Ja, bland annat detta: Oljan ”Arganoil Miracle Oil” från Lee Stafford, oljan ”Smoothed, Sealed & Sensational volumising No oil for fine hair” från Percy & Reed, Hårkuren ”Hair repair” från Sachajuan, Hårmasken ”The legacy strengthening mask for fine hair” från Björn Axén, Schampot ”Intensive repair schampoo” från Sachajuan, schampot ”Bonacure color freeze sulfate-free schampoo” från Schwarzkopf, Oljeserumet ”Heat defense serum” från Amika, Värmeskyddet ”Damage Manager Shielding spray” från Kevin Murphy.

Hahah förresten, så sjukt långa namn vissa produkter har?? ”Super duper defense soft smooth silk shine oil and heat mask”. Man ba okej det ska jag komma ihåg nästa gång jag handlar. Eh nej.

IMG_7989