Solen gör mig galen?


IMG_8668

Hej hopp. Ibland har jag keps och ser sur ut fast jag är glader. För helvete va skönt det är just nu med vår och allt. Den där snön som kom tillbaka på besök var ju ett skämt. Inga mer sånna nu tycker jag. 

Är helt pirrig av vädret och alla små saker och händelser jag ser när jag är ute. Solen gör mig liksom upprymd och det känns som allt glittrar typ. Häromdagen såg jag en postenkille på sin cykel som delade ut brev och det såg bara så filmiskt ut där i solskenet på nåt vis. Stod och stirrade på på honom som en jävla stalker. Normal man e haha. Sjukt att allt blir så vardagsromantiskt och fint med lite vårsol?

Lite tankar o så från dagen…

– Stör mig nåt extremt på folk som byter dialekt varje minut. ”Jag har så lätt för att härma andra det är därför jag gör det!” . Eh??? Jag har lätt för att klä ut mig till jultomten men gör väl inte det varje jävla minut? Bestäm er för en dialekt eller börja med teater.

– Ni som inte sett The Jinx, SE den. 6 avsnitt som är så fruktansvärt spännande och bra. Kan inte släppa slutet…

– Längtar så mycket efter kph att jag spricker. Men snart SÅ.

– Något jag gillar lite väl mycket är att packa. Jag kan börja packa två-tre dagar innan jag ska iväg någonstans bara för det är så mysigt att lägga ner allt helt perfekt.

– Sitter och kollar hemnet i Malmö just nu. Självplågeri är vad det är. Lägenheterna vi skulle kunna få där om vi sålt denna…jiiises.

– Så lite som kan göra mig glad – var hos tandläkaren och hade noll hål. Kommer leva länge på detta. Tror jag ska fira hela helgen faktisk.