Stockholm håller andan till toner av forever young

Hej måndag. Jag är fortfarande lite off och känner mig trött både psykiskt och fysiskt efter en känsloladdad helg som både varit sorglig och glad.

Jag var nämligen på begravning av en kompis i fredags vilket var omtumlande, hemskt men samtidigt vackert på något vis. Mycket känslor när en person man lärt känna och som är lika gammal som en själv går bort.

Men eftermiddagen blev ändå fin på något vis. En massa vänner som grät och skrattade ihop och delade minnen och känslor. Och eftermiddagen övergick i kväll och de flesta av oss käkade och drack ihop och det slutade med en helkväll. Allt i hans ära såklart.

I lördags var det middag hos vänner med barn vilket var så mysigt. Kids är underbara och får en på andra tankar. Och sen avslutade jag med att fira kompis som fyllde 30 på Gubbrummet…Så, som sagt, ganska slut på alla håll och kanter idag.

IMG_8600

Stockholm håller andan

till toner av forever young

två hjärtan som förstört varann

en natt då alla ljus försvann.

Forever young. Forever young.