My life as a diva

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 02.12.09

Hahah jag älskar den här bilden på mig från Butlergrejen jag gjorde. Äkta diva att kolla ner i marken.

Tur jag höll ihop benen med den jävla korta kjolen jag hade lirkat på mig. Skulle vara klassiskt soffan att visa hela aset.

Förresten – vad är egentligen en diva? Jag skulle aldrig kalla mig själv för diva, men kanske är man lite småsnobbig i vissa situationer? Typ som när jag äter skaldjur, då är det nog lite snobberi. Men jag skulle aldrig vara divig och snobbig mot någon annan människa. Usch nä. Eller, det kanske inte jag kan avgöra? Hmmm… Får ta mig en funderare på detta ämne tror jag.

Hur som…

Nu är jag tillbaka i stan efter 10 dagar i Malmö. Alltid skönt att komma hem till sin egna säng. Och till min man givetvis. Totaldäckade i sängen igår efter att jag bläddrat i en bok, livet är hårt i Malmö.

Denna veckan har jag asmycket jobb. Dels för Allt om Stockholm men också annat kul. Jag var precis och tränade för att få igång energin som kändes totalt väck när jag vaknade i morse, fy fan va tråkigt det var. Ibland är det ju så, dock fick jag fick massa energi så idag blir det kvällsjobb för min del. Noll glamlife och inga divafasoner över huvud taget mao.

Nu ska jag svara på några frågor från några av er som mailat och sen juuuubb jubb all night long.