Slängkyssar, damm och raggning

IMG_9635

Hej hej hallå. Här står jag i solen och slänger kyssar till er. Varför då undrar ni? Jo för alla gulliga mail ni skickar till mig. Vissa vill jag publicera så det kommer jag absolut göra, anonymt givetvis. Hur som, TACK och fortsätt gärna risa och rosa och skriv berättelser och frågor till mig (Sofie.Strandberg@aos.se).

I övrigt är detta dagens tankar o händelser detta:

– Idag när jag tränade på gymmet kom en kille fram till mig och skulle pusha mig att klara mina sista övningar. Att ta ett litet snack är ju en sak, men att peppa??? Nä för i helvete håll dig borta tack.

– På torsdag är det valborg, oh vad jag älskar den dagen, det är verkligen VÅRENS dag och jag älskar att småfrysa vid en brasa och lyssna på Vintern rasat.

– I lördags när jag var på Brillo var det kanske 3 killar som valde att köra en öppningsreplik som lät såhär ”Grymma tatueringar, vad betyder den där?”. Jag har tänkt på det innan, tatueringar är så jävla tacksamt i raggningssynpunkt, sjukt bra isbrytare.

– Alltså Ernst i Toscana. 5 minuter in i programmet och han har redan använt ordet lustfyllt cirka 40 gånger. Men man kan ju inte annat än gilla honom ändå.

– Vad tycker ni om sandaler?? Alltså Birkenstock typ. JAG AVSKYR DET. Men detta året verkar det vara nån slags Birkenstocktrend så jag kommer väl se det överallt. Birkenstock och gubbkeps är typ det fulaste jag vet i klädväg tror jag.

– Grymt sugen på att spela boule! Ska fan bli boule-proffs i sommar.

– Fick lite panik när jag la upp bilden ovan för jag avskyr damm och hårstrå på kläder och som ni ser är det små håstrå på min tröja. RYSER AV OBEHAG. Men ni behöver inte oroa er, jag rollade mig innan jag skulle iväg så allt försvann. PUH. Ni kan sitta lugnt i båten nu.