Hallå tisdagshelvete

Tisdag. Denna idiotiska, meningslösa dag. Varför finns den ens? Älskar för det mesta alla dagar men tisdagar vill jag helst bara radera.

Men nu har jag kommit på att jag lika gärna kan göra alla tråkiga grejer på tisdagar så är det gjort. Och jag slipper sprida ut tråkigheter på resten av veckan. Idag har jag tex…

Städat – Extremt trist men ändå skönt när det är klart såklart. Slog även på stort idag och städade baddrummskåpet vilket jag tycker är ganska njutningsfullt faktiskt. Skulle kunna säga att det är en 4+ i städsammanhang (där vanlig städning är 0 alltså).

Tvättat – Hela den där jakten på den försvunna strumpan är ju så irriterande. Plus störigt att ha tvätt hängade i det nystädade badrummet.

Haft ångest – Detta var dock ej inplanerat men det föll sig ju ganska bra en dag som denna.

Tränat – Inte direkt kul utan bara ett nödvändigt ont.

Hämtat mediciner på apoteket – Trots att en liten dos av trygghet infaller sig när jag är på Apotek då min mamma alltid jobbat på Apotek och det är synonymt med henne, så är det ju inte så jätteupphetsande att att stå i lång kö för att hämta sina antidepressiva direkt.

Pantat flaskor – Eller ja, gett mina pantflaskor till den kvinna som sitter och tigger utanför affären där jag bor. Att hon ens ska behöva sitta där är ju ett skäl till att sluta klaga på tisdagar tänker jag nu…

Bäddat rent – Otroligt skönt när det väl är gjort men att göra det är ju typ lika tråkigt som att bli tvingad att kolla på ”Ex on the beach Sverige” varje kväll i ett år.

Gjorde ansiktsmask – Jag fattar inte att folk kallar detta vardagslyx??? Det är ju skittrist att sitta med äckligt gojs i fejset som sakta sakta torkar in…

Det har med andra ord varit en EXTREMT tråkig dag. Jag kommer dock avsluta min planerade skittisdag med sånt jag gillar – kolla lite avsnitt Mad Men (ser om från säsong 1 för 104:e gången typ), äta nåt frääääscht,  skriva en krönika, läsa en bok och somna för att sedan vakna till en underbar ONSDAG!!

The face of tråkig tisdag:

IMG_0327