Bland pilräd och åkrar

Det är inte ofta jag känner ett inre lugn vilket faktiskt är ganska jobbigt. Jag är en sån hetsig jävel som sällan har ro och även om jag kanske kan SE lite småfridfull ut så är det ofta bara yta. Jag försöker jobba med det här men det är fan skitsvårt.

Hur som, när jag är i Skåne och promenerar eller joggar längs pilträd och åkrar får jag ro. Samma är det när jag är vid havet och badar eller bara hänger där. Det är något med horisonter som gör att jag kan andas på nåt vis. Som om luften kommer ända ner i lungorna och inte halvvägs som annars. Fan va pretto jag låter…. men då får det vara så.

Jaja, om några dagar åker jag ner till mitt kära Skåne igen och kanske både får lite fridfullhet, värme o sköj. Tjoho! Jag tänkte att jag ju lika gärna kan jobba därifrån, för just nu sitter jag mest hemma i lägenheten i Stockholm och jobbar vilket är TRÅKIGT. Dessutom är det ju nästan helt öde här uppe och många polare är på semester så lika bra att dra ner ett tag…

IMG_1642

IMG_1644