Slut med ungdomsavdelingen

imageNi ser det chockade ansiktsuttrycket va? Igår när jag tog en tur i lite butiker hittade jag en wonder woman tisha som jag genast roffade åt mig. Man gillar ju ww!

Väl inne i provrummet insåg jag att det inte var en vanlig tisha jag tagit med mig, det var en jävla magtröja o ångesten va total. 34 år med magtröja, nä sorry men det är lite väl. Inte för att man måste klä sig på ett speciellt sätt när man börjar bli lite äldre, men man vill ju inte hamna i ett sånt där ”gör om mig” program o höra att ens vänner anmält en pga ”hon klär sig som hon är 16 fast hon är 34, kan ni inte snälla hjälpa henne!”.

Nä den lilla toppen fick snällt hänga kvar på sin galge och jag gick snabbt från ungdomsavdelningen där jag befann mig.

För övrigt är det ju verkligen fel sommar för magtoppens comeback. Ja om man tänker på den ej existerande solen menar jag. Inte direkt supermånga som kan pulla off en magtröja med kritvit mage direkt.