Oui merci

Var inne på H&M ett varv i början av veckan (bästa H&M i Stockholm är Hamngatan eller hur??) för att handla ny munkis o några nya bastishor. Jag har shoppat vita, gråa o svarta t-shirts hos allt från Acne, Tiger o Filippa K men går alltid tillbaka till H&M för jag tycker passformen på vissa av deras är bäst trots det löjliga priset av 79 riksdaler. Dyrt är mao inte alltid bäst.

Aja, hursom, kolla så fina randiga t-shirts jag hittade? Älska ränder o älska små tryck – Oui merci! Så fint till utsvängda jeans med högre midja juuee. Köpte dock inte för det fanns bara kvar i större storlekar o jag orkade inte leta runt.

IMG_3066

Kollade även in H&Ms nya skönhetsprodukter, riktigt snygga förpackningar o tydligen är hela serien svenskproducerad vilket känns bra. Tydligt att H&M insett att systerkedjan &Other stories skönhetsserie gått som smör o därav uppdaterat sortimentet. Bra idé! Jag köpte med mig lite bodylotions o duschkrämer. Gillade starkt. Ja det får vara dagens ytliga tips. Vassegoooo!

IMG_3062