Den första boxen

IMG_6187

Medans ”alla” andra gått och sett nya Star Wars har jag bara legat hemma sjuk och beundrat min första box. Riktigt sorgligt faktiskt.

Jag fick den här boxen en julafton 1997 (för alla kids som läser så är det alltså såhär de ser ut, de omtalade VIDEOBANDEN) och det är nog en av de bästa julklapparna jag någonsin fått, för filmerna betydde och betyder så mycket för mig. Nu har jag givetvis bara denna VHS-raritet som prydnad, men nostalgiker som jag är tycker jag det är lite fint att titta på den då o då (alltså inte stoppa in filmerna i en VHS-spelare utan titta PÅ boxen) och slängas tillbaka i tiden.

Men, nu är jag fett trött på att inte ha sett den nya. Det känns skumt med tanke på att jag alltid gått på premiärerna av de tidigare filmerna (dock de nya dåliga, men ändå). Jag måste bli friskus asap så jag kan dra iväg till bion och kolla innan hela internet spoilat cirka ALLT.