Nybörjarkorsord, några middagar & en ny rutin

Och nu när vi ändå är igång, här är lite fler foton från de senaste veckorna!
IMG_5642Jag & Oscar hade gett Robin & Julia en middag på bästa Gyllenborgens mat i bröllopspresent. 1 1/2 år senare tyckte vi att det var dags att de fick den. :-/ Älskar för övrigt Gyllenborgen!

IMG_5831Här är en vanlig dag på jobbet. Michaela får nåt bud och blir skitglad o alla vi andra blir avis.

IMG_5823Titiyo hade en spelning på Grandpa/Sixten&Frans. Jag & min fina kollega Linn körde en allnighter.

IMG_5683Men hörrni, livet e ju inte bara fest. Såhär kan det också se ut – en kväll i sängen med ett korsord (givetvis för nybörjare trots att man inte e det…).

IMG_5709Vassa eggen är bäst ingen protest.

imageDen senaste månaden har jag typ ätit salmalax säkert 3 dagar i veckan. Den här ”thaisalladen” bjöd jag Quetzala på när vi hade myskväll.

IMG_6173

Jag har köpt en ny kappa på Zara. Kragen går som tur är att ta av för jag känner mig som någon ur en kabaré när den är på. Jag gillar inte kappor över lag men behövde en längre jacka, min pappa brukar alltid säga ”Sofie, du måste ha en jacka som går ner över röven när det är kallt ute” och nu ska han få se!

IMG_5836Eftersom Quetzala nu även jobbar som pointer på Gubbrummet har hon börjat dissa våra fredags-aw:s 16.55 på Riche. Hon måste åka hem o vila från jobbet innan hon går på jobb #2. Jag som älskar denna rutin har varit aningen förvirrad. En räddare i nöden har varit Glasman som ställt upp i vått & torrt och för tillfället är 16.55 utbytt till 17.17.

IMG_5678Man måste ju älska Ica Liljeholmen (bästa mataffären i stada om ni frågar mig). Förutom att man kan ta ett glas vin eller käka vid skaldjursdisken bjuds det även på liveband då och då. Coverband är ju inte direkt det sexigaste man vet men helvete vad man shoppar när man myser runt i butiken till tonerna av nån avdankad gammal afterski-hit.

IMG_5963Riktigt trött skalle på väg hem från jobbet. Just nu lyssnar jag nästan enbart på Maskinen både till o från jobbet. Blir nostalgisk av gamla låtar o älskar nya. Dock väldigt opepp på den här bilden kan vi ju konstatera.

IMG_5891Har vandrat runt i leksaksbutikerna o kollat SW-leksaker. NÖÖÖÖRD.

IMG_6025Här har vi en mysig lördag med hjärtat på Sixten & Frans. Varför lyckas jag alltid ha smutsigast glas förresten????

IMG_6022

Ännu en kväll på Gyllenborgens mat. Vi tog dit våra kompisar & nya kransengrannar så de kunde få uppleva denna lilla kvarterskrog. Tyvärr kommer Gyllenborgen stänga igen på obestämd tid då de har en vattenläcka. Sjukt tråkigt!

IMG_5942

Jag har varit hos grymma Anna på Perfect Clinic i Sturegallerian. Jag ska göra tre IPL-behandlingar hos henne för att få bort lite av mina pigmentfläckar. Mer om detta i ett separat inlägg!

IMG_5837Ute med kollegan Linn igen! Här på invigningen av nya matmeckat Teatern.