Salmalax, Göran Greider och svullen mage

Här kommer pics från senaste tiden (eller typ från förra månaden haha)…Har verkligen varit dålig på att fota så bilderna är inte direkt superrepresentativa för 3 veckor. Eller är det kanske precis vad de är??

 

imagePerfect day hade mingel på Anglais & vinet flödade. (Bild: Stureplan.se)

imageFick en finfin kofta från Softgoat av jobbet. Jag använder ju cirka aldrig kofta pga känner mig präktig, men denna va så gosig o varm.

imageMin favvisrätt när jag inte har fantasi. Salmalax <333

IMG_4794En dag när jag kom hem från jobbet låg detta löp placerat utanför dörren. Som ett jävla hån??? Kändes som någon lagt den där för att påminna om att man borde gå o träna.

imageVar nere i Malmö (här på nya livsstilskonceptet AB Småland. Riktigt grymt ställe!) och var en runda på stan med mamma. Här hade hon precis sagt att jag liknade Göran Greider i min flanellskjorta så jag ser lite ledsen ut. Riktigt fin komplimang mamma 😉

imagePå Kiez med finisarna.

image

Det blev såklart även 10-kronors ostron på Johan P‘s AW.

imageJag & Bengan på kontoret en dag. Lika som bär! Och han gillar också Göran Grieder 😉

imageFina kollegor på väg till fest!

imageStökig kväll på Gubbrummet & jag har aldrig sett så lurig ut. (Bild: Stureplan.se)

IMG_4341Älskar att min trapp förvandlats till en frissa med stort utbud av skvallertidningar.

imageHos frisören och inser att man ser ut som den där ödlan ni vet.