Snart kommer ångesttexterna…

image

Hej hej!

Hur mår ni? Jag mår okej. Inte botten, inte toppen heller. Men okej liksom. Det får vara okej att känna sig okej ibland tycker ni inte?

Imorgon åker jag ner till Malmö en sväng och det ska bli härliga tider. Krama på mamma o pappa o lite vänner. Men mest ska jag bara jobba, ta det lugnt och givetvis kolla in nya Belle som har öppningsdagar när jag är nere och kanske hinna över till Kph. Får se.

Vet ni, jag har fått tillbaka lite härlig ångest (skön ångest, ja enligt mig finns det både skön ångest o helvetesångest) och kan därmed skriva lite texter igen. Jag brukar få en del mail av det, att ni vill ha fler sånna texter, och nu ska ni få det. Kanske ikväll, kanske imorgon. Får se vad min ångest kan klottra ned.

Nu måste jag skriva en krönika! Puss på er.