Söndag utan knop


image

Hej söndagnatt… Här ligger jag sömnlös. Det brukar bli så om man tar en liten tupplur mitt på dagen…Jag har fan inte gjort många knop idag, bara varit på en prommis o sen ett besök i affären för att handla söndagskäk typ. Jag & O tänkte att vi skulle inviga grillen för i år men klockan blev helt plötsligt för mycket för att starta grillen så det blev mackor till kvällsmat istället.

Förutom slapperiet har jag läst cirka 50 mail som kommit i helgen. Såklart ang min senaste krönika. Asså vissa människor har verkligen noll distans, noll humor o noll tanke om att jag bara berättar en historia o att man kanske inte behöver ta åt sig personligen…

Sen har jag även hunnit med att kollat på en film. Det blev Room som var bra o sevärd men hade en del luckor tyckte jag. Jag e dock så sjukt kräsen o jobbig när jag kollar film vilket kan vara jobbigt ibland. Detta har att göra med några års filmvetenskapsplugg som förstört mig totalt när det kommer till att se en film utan analysglasögon. Men men, Room var som sagt BRA o SEVÄRD.

Nu ska jag lyssna på Hon är en runaway o  försöka planera den kommande jobbveckan. Sen ska jag lägga ner dator o telefon o börja läsa en deckare…telefon o dator e inte bra att ha i sängen har jag märkt så det e slut med det from nu. Eller i alla fall datorn… En sak i taget Sofie…

Hoppas ni får sova skönt…puss o natti