HELT JÄVLA INFLAMMERAD

image

Jag är lite off här på bloggen för jag har en inflammerad jävla armbåge som bråkar med mig & det är lite meck att skriva med endast en hand…

Det är något med mig & Malmö som inte riktigt har synkat de senaste gångerna jag varit här & hälsat på. Varje gång har jag kommit hit & fått någon åkomma. Det har varit allt från urinvägsinfektion till magproblem & nu denna gången har jag dragit på mig en inflammation i armbågen. Det gör pissont & jag är helt svullen. Antagligen är det för jag belastar mina armbågar då jag jobbar hela tiden framför datorn, men inte fan trodde man att man kunde få en åkomma av att sitta med sin mac liksom? Hur som, skriver detta med en hand vilket inte är helt lätt så det blir nog inga blogginlägg förrens armen e på banan igen. Annars är allt tipp topp i Malmö förutom vädret som e aningen svajigt…Men vädret e slitsamma egentligen. Gött med sol & bad givetvis men jag åkte ner för att hänga med vänner o familj. Hoppas den här jävla inflammationen går över snart, avskyr att inte känna mig 100 %. Aja, slut på klageriet nu. Hörs snart.