Mörk dag…

Idag har jag, precis som många andra, varit trött både fysiskt och psykist.

Jag följde valet och satt uppe tills 9 i morse. Jag hoppades in i det sista att det skulle vara något som gått fel. Men tyvärr var det ju inte så.

Precis som väldigt många andra blev jag chockad över resultatet och det var med en klump i bröstet som jag drog täcket över huvudet och gick och la mig i morse. Det viktiga är nu att få sörja en stund, sörja att en av världens mäktigaste människa är en kvinnofientlig rasist. Vi måste få sörja detta, men sen måste vi resa oss tillsammans och organisera oss mot rasism, sexism och orättvisor. Det finns en bild som visar detta extremt bra tycker jag:

skarmavbild-2016-11-09-kl-23-55-29

Ja, fan vilken knasig värld vi lever i alltså, en värld där en disneyskurk kan gå och bli president. Jag kan fortfarande inte greppa det riktigt. Hoppas innerligt att det ”bara” blir 4 år med Trump och att vi får se en annan president 2020. Kanske grymma Michelle Obama? Hashtaggen #Michelle2020 började trenda rejält när det stod klart att Clinton förlorat, så vi kan ju alltid hoppas…

<3

skarmavbild-2016-11-09-kl-23-37-06