I'm back and I'm bad

image

Heeeejjjj! Äntligen tillbaka på bloggen, den har strulat lite så jag har inte kunnat uppdatera.

Hur som, julstressen är i full gång överallt känns det som. Men glöm inte att njuta – julen ska ju vara mysig, inte en ångestfylld tid. Lätt att säga kanske…man får ju inte glömma vad julen handlar om egentligen…inte massa julklappar och så utan att vara tillsammans med de man står nära. Och precis som övriga delen av året, att bry sig om sina medmänniskor som man INTE känner. Kanske extra mycket just nu. Jag tänkte på det när jag var och handlade julklappar i stan i förra veckan. Folk var så jävla otrevliga och sura. Under 30 minuter när jag gick längs Hamngatan höll en tant på att trilla som jag hjälpte men som ingen annan tycktes se, sen stod ett barn och grät i ett hörn vid H&M för han hade blivit av med sin mamma som jag fick hjälpa…Alla andra var upptagna med sina telefoner och sin julklappshandel. Jag vill inte utmåla mig som en ängel eller nåt, jag tycker bara att vissa människor kan öppna ögonen lite och se lite annat än sig själv.

Jaja. Angående julklappar har jag det här året köpt de flesta av mina julklappar på nätet vilket har varit skönt. Fast jag har aldrig tyckt det varit jobbigt att fixa klappar på stan, tycker det är mysigt att gå och handla, men nu finns ju det mesta ”online” så lika bra att klicka. Och sen att slå in presenterna, det är roligast av allt ju! Jag kör alltid olika tema på paketen varje år, love it.

Något annat som är kul är att göra kolor, jag & Oscar kör varje år och det blir alltid flera omgångar för att våra kolor är så himla poppis så det ska göras många påsar med kolor till kollegor, familj & vänner. Det blir alltid som en liten julverkstad här hemma när vi håller på. Riktig mysig tradition faktiskt.

Okej, riktigt rörigt inlägg, men ville bara säga att jag är tillbaka! Ta hand om varandra & stressa inte sönder nu. Kram!