Ny sajt och ny energi

IMG_4434

Hej gullisar! Har ni sett så fint det blivit på NYA Allt om Stockholm? Superkul med nylansering tycker jag. Jag har ju varit på AOS sedan 2012 (då jag började skriva krönikor) och det är alltid kul när sajten förändras till det bättre. Är det något ni vill läsa mer om, läsa mindre om, ge ris eller ros eller bara tipsa om något? Skriv till mig på Sofie.Strandberg@aos.se !

Till något annat – just nu är jag inne i en period med så himla mycket energi. Kan det ha att göra med att jag tränar ordentligt just nu? Eller är det bara så att det känns som det är vår i luften trots att det bara är februari? Eller har det att göra med att jag har kommit fram till att jag vill göra massa nya saker i mitt liv? Jag vet inte, och det spelar ju inte direkt någon roll egentligen, det är bara en underbar känsla som jag är glad att ha så länge som möjligt. Nu ska jag sätta mig och göra en peppig spellista så att min känsla i kroppen stannar kvar så länge som möjligt. Puss på er!