Sofie tipsar!

Här kommer mina nöjestips denna veckan!

(Mina tidigare nöjestips finns att läsa här.)

SHOPPING:

Jag har ju en förkärlek till danska märken och senast i raden är hajpade märket Ganni. Allt är inte min stil direkt men jag gillar deras t-shirts med tryck som mina två Cherry Bomb-tishor därifrån (sen är jag ju ett Runaways-fan också så det kanske inte är så konstigt att jag gillar just dessa). Ganni finns bland annat på Åhléns city och Grandpa i Stockholm.

IMG_6051

BAR:

Nu SKA det ju vara sitta-utomhus-och-dricka-drinkar-säsong men idag var det typ 10 grader i stan så vi får väl vänta i några dagar till. MEN, när det blir varmare (till helgen hoppas vi) har jag gjort en liten lista på stans bästa ställen att sitta och sippa på drinks samtidigt som man ser solen gå ner över vackra Stockholm. Kolla in här.

Skärmavbild 2017-05-16 kl. 00.41.43

SERIE:

Alltså herregud vilken grym serie The Handmaids Tail är. Den är ju fruktansvärd, sjuk och hemsk men samtidigt alldeles underbar och väldigt aktuell på något sätt. Elisabeth Moss som gjorde en fantastisk rolltolkning i min favvoserie Mad Men spelar lika fantastiskt i den här serien. The Handsmaids Tail finns på HBO och det kommer nya avsnitt varje onsdag. SE. SE. SEEEEE!

Skärmavbild 2017-05-08 kl. 23.29.12

KÄK:

Jag ÄLSKAR hamburgare men äter det ganska sällan då jag är glutenintolerant (och brödet är ju en ganska stor del av en hamburgare ändå). De flesta burgarhaken erbjuder glutenfria bröd vilket man såklart är tacksam för – men oftast är de sjukt äckliga och torra. På några ställen i stan har de dock helt goda glutenfria bröd och väldigt prisvärda och bra burgare, Miss behave på Skeppsbrokajen är ett av dem.

IMG_4709