HippeHöst (eller Hipp i höst?)

Skärmavbild 2017-09-05 kl. 02.51.33

 

Jag var besatt av 70-talet när jag var 12-13 år & gick alltid i utsvänga jeans & batiktröjor (sjukt fult men ändå gulligt). Idag är jag inte alls hippieklädd men kan fortfarande tycka att mockaväskor med fransar är snyggt och träklackar från Swedish Hasbeens går jag alltid i på sommaren. Men om jag fortfarande hade varit en hippie i vuxen ålder hade jag kanske klätt mig som ovan. Lite dyrare märken och lite mer genomtänkt…Dvs, inte särskilt hippie alls egentligen haha.

  • Utsvängda jeans från Mango.
  • Örhänge – Withchick
  • Skärpet finns hos Anine Bing.
  • Solbrillor med rosa glas, Ray ban.
  • En riktig hippieväska – Zadig & Voltarie.
  • Träklackar från Swedish Hasbeens.
  • Stickad tröja i olika färger från Stella McCartney.
  • Trosor måste man ju också ha, & other stories.