HEJ Daniel Arnesson!

Han har tidigare jobbar som moon manager på Berns men blir nu ny nattklubbschef på Hells – jag ställde några snabba frågor till Daniel Arnesson. 

HÄR kan du läsa tidigare mini-intervjuer med Stockholms klubbfolk

Du blir ny nattklubbschef på Hells tillsammans med Mille Yousefali, hur kul känns det och hur pepp är du?
– Jag är otroligt peppad! Hells har alltid varit en klubb som ligger mig varmt om hjärtat. Att få hoppa in i regi med Mille känns enormt kul, han är ju lite av gudfadern inom Stureplans nattklubbsliv!

Vad kan vi förvänta oss av premiären på fredag?
– Konceptet och klubben kommer vara de samma men vi kan förvänta oss en hel del reunions med gamla gäster som i dagens läge är lite utspridda. Med det sagt så kommer det bli riktigt bra fest och mycket folk. Jag uppmanar alla att vara i tid.

Vad kan vi förvänta oss av hösten hos er?
– Vi kommer se till så att Hells blir ett ställe man kan lita på. Vi har även ändrat systemet i dörren så från och med nu så har vi en värd/värdinna som bemöter gästerna. Vakterna kan fokusera på att vara vakter och se till att våra gäster är trygga. Det kommer även presenteras flera positiva överraskningar inom kort…

Du har tidigare varit mood manager på Berns, vad kommer den största skillnaden vara för dig nu när du börjar på Hells?
– Hells Kitchen är mycket intimare än Berns. Jag kommer fortfarande anta en roll där jag ser till att våra gäster mår bra, med den stora skillnaden att jag nu kan påverka ännu mer.

Vart går du själv ut när du festar?
– Jag har alltid gillat Hells, V/Wall och Spybar…

Beskriv en perfekt festkväll!
– 21:15 blir det middag med fyra vänner, typ Sixten & Frans eller Vassa Eggen. Vid klockan 00:00 går vi till V eller Mono beroende på stämningen och där ansluter fler människor.
01:55 drar vi vidare till fem-stället. Jag har alltid gillat att ha bord så alla är samlade. Det blir för utspritt annars. 04:45 har hälften försvunnit men dyker upp igen lagom till efterfesten…

Daniel Arnesson