Döm inte boken efter omslaget…

…för jag känner mig verkligen inte såhär pigg och pepp. Nu är jag inne på vecka nummer åtta av hosta & förkylning. Hostan är dock näääästan borta men förkylningen är still going strong. Jag minns typ inte hur det är att kunna andas utan nässpray och snyta mig varje sekund. Den mest envisa jävla förkylningen jag varit med om i hela mitt liv…OKEJ JAG SKA SLUTA SNACKA OM DETTA EXAKT….SNART.

Jag har försökt att bara hålla mig hemma och ta det lugnt men imorgon är det mina kompisars fest på Fotografiska – invigningen av Chen Mans fotoutställning Fearless & Fabulous vilket jag inte kan missa ( jag kommer gå dit även om jag kommer vara inlindad i näsdukar…). Igår fick hemskickat ett kit med kinesiskt visa, kort med kinesiska fraser så jag kan göra mig förstådd samt pengar som bla kan lösas in mot drinkar och tatueringar…Det ska bli sjukt kul då jag älskar planerade fester med tydligt tema, och dessutom utställningen ser magisk ut.

Nu – vila och kurera!!