37 jordsnurr

Igår fyllde jag 37 år. TRETTIOSJU. Herregud nu går jag mot mörka tider…Nädå, jag har inga problem med att bli äldre.

Två dagar innan (bilden) var jag pepp efter frisörbesök och bra jobb-nyheter. Men på självaste födelsedagen låg jag helt däckad i pissig förkylning och halsont. Jag som PRECIS blivit frisk liksom. Så födelsedagsmiddagen blev inställd och jag somnade på soffan vid 21…riktigt sämst födelsedag. Men å andra sidan såg jag att denna måndagen i år blev utsedd till årets deppigaste dag. Så är inte så förvånad.

Imorgon drar jag ner till Malmö på jobb och ska fira med familjen o vännerna. Sen när jag kommer tillbaka till stan får jag fira lite här. Man kan ju inte fylla år utan fir liksom! Däremot har jag aldrig fattat de som fyller år på vintern o sen har fest på sommaren?! Riktigt sjukt beteende faktiskt.

Nu ska jag packa och kolla Bron! Synes!