NeggoSoffan

Hej babes! Måndag idag och det var lite segt att komma ur sängen i morse. Men det är ju bara att göra eller hur? Jag har haft en kul helg med vänner och Oscar på Tjoget, käkat gött, festat lite på Vassa och Moon och igår kollades det 90-talsthrillers och slappades det här hemma. Jag har med andra ord inte varit ute i ”friska luften” så mycket så idag blev det först en löptur och sen yoga. Det var första gången sedan jag blev frisk som jag orkade springa som vanligt igen vilket var ASGÖTT. Nu ska jag INTE bli sjuk mer har jag bestämt (vilket betyder att jag inte kan träffa några barn på ett tag, hur gulliga de än är).

Resten av veckan blir det jobb, lite planering inför jobb, fixa nytt pass, gå på tre roliga events, träna och försöka få till träffar med några vänner jag inte umgåtts med på ett tag. Det jag INTE kommer göra i veckan är följande: Äta äcklig semla på tisdag och ”fira” Alla hjärtans dag på onsdag. Hahah alltså ja, ni kan kalla mig neggo men så är det bara. Semla är ju bara äckligt och sen är jag ju dessutom glutenintolerant också så kan ändå inte äta. Jag fick ett mail från ett konditori i tjotahejti som skrev att de hade glutenfria semlor som jag kunde komma och köpa och det var ju fint gjort av dem att meddela mig – men jag gillar inte kakor, tårtor och bullar så för mig kan ni få ha era semlor ifred…

Och Alla hjärtans dag vet ni ju vid detta laget att jag inte är ett fan av och detta verkar verkligen röra upp känslor hos många av er. Det verkar typ vara värre än att säga att man inte ska rösta?? Till och med mina bästa vänner är oroliga ”Men nååååågot ska väl du och Oscar göra på Alla hjärtans dag?!?”. Hahahah nej, jag vill inte göra något, aldrig velat. Sitta på nån jävla italiensk restaurang med andra par som ”firar”. Nejtack. Romantik för mig är något helt annat. Jag och Oscar käkar middagar och hittar på andra grejer typ hela tiden – alla andra dagar utom just 14 feb. Så den dagen kan ni också få ha i fred – fira på men håll mig utanför 😉

Hahah okej, märker att jag är liiiite väl neggo idag, dags att lägga sig och vakna upp till en positiv tisdag istället va? Japp jag gör så. Kyss puss och hångel /Soffan