Ostron, skidåkning och blå himmel i Österrike!

Ostron varje dag, strålande sol majoriteten av dagarna, magisk 7-rätters meny varje kväll på Gourmethotellet Yscla, sköna backar och bästa sällskapet. Ja, jag hade en underbar vecka i fina Ischgl med pappa och brossan. Här kommer lite bilder från min vecka i alperna…Hur fint?

När öl smakar som bäst…

Varje kväll – 7 rätter!

Spa-time på hotellet.

Vi bodde ”rätt nära” en av kabinliftarna…

Nalle från Snowroller mådde bra.

Byggarlunch i backen.

Ja vad säger man…

Pappa och jag åkte skyfly en dag. Sjukt kul! 1600 m över havet och det gick i 80 km/h…


Satt i en gunga typ??

Middagarna på Yscla var helt sinnes….

En favorithytta i en favoritbacke.

Apres ski med några tyskar.

Pappa & brossan.

Lycklig pappa o dotter.

Ostron ostron ostron. Godast naturellt enligt mig men ibland får man ösa på lite tabasco.

Utsikten från vår balkong.

Vi pausade rätt mycket. Det är ju halva grejen ända.

Fräck bild a la 90’s.

Mer god mat.

Lunch!

En selfie på afterski måste man ju hinna med 😉

Ostronen tog aldrig slut…

Njutet.

Mysiga Ischgl.

En till dag med magiskt väder.

Apres ski med papi.

Sjukaste after skin uppe I bergen som började redan vid 12…så det var kanske inte så mycket ”after” på ”skin”.

Mer mat!

Brossan & jag <3

Pappa 70 bast o lilla jag.

Coq au vin.

Schweiz!

Happy girl I kabinen.

Som taget ur en resekatalog visst?

Kommer aldrig glömma denna torsdagen…så magisk.

Atomic.

Forever pappas tös.

Ostronen i ”salladsbuffén” varje kväll…

Over and out.