I’m back – but I was never really gone…

Hejhej internätzzzpeople! Det var INTE igår, men nu är jag tillbaka tjohooooo!

Jag bestämde mig för att jag skulle lägga ner bloggen någon gång där i april när jag slutade jobba som krönikör och reporter på Allt om Stockholm (även om jag gjorde lite gästspel under sommaren). Men nu känns det som ett sjukt tråkigt beslut. Jag har bloggat sedan 2005, det är 13 år, och det är liksom en del av mig att skriva av mig om mitt liv, göra collage, recensera nyöppnade restauranger, skriva om relationer, posta bilder från en stökig utekväll eller resa, tipsa om inredning, göra inlägg om vilka jeans jag gillar eller publicera ett gött skalsjursrecept…

SÅ därför är jag tillbaka här, men jag var faktiskt knappt borta 😉

CITYBLOGGEN is ALIVE and KICKIN´- häng på!