Långa naglar, mjölkdrickande män och folk som ska till månen…

Några tankar om folks beteende från Soffan i soffan en onsdagskväll…

  • Vuxna som dricker mjölk (oftast män), har vi nån analys där? För lite ammade när de var små? Identitetsproblem? Det TÅLS att tänka på…
  • Varför klär sig ”alla” mörkt när det är mörkt och ljust när det är ljust ute och inte tvärtom? Det är väl på under de mörka årstiderna här i norr som vi borde ha ljusa starka färger och inte se ut som ett vandrade mörker? (Alltså, nu klär jag mig ju själv gärna i svart och grått så det här är inga pekpinnar, jag bara tänker HÖGT).
  • Vem kom på att långa naglar är ”kvinnligt”?? Helt idiotiskt, skulle ALDRIG kunna hantera långa naglar (har å andra sidan lika korta naglar som en 5-årings )?! Hur gör ni som har det? Hur fan knäpper ni knapparna på skjortan? Hur skriver ni på er dator?
  • Och när vi ändå är inne på att skriva på sin dator, vad är grejen med folk som HAMRAR brutalt på sina tangenter? Har de aggressionsproblem eller vad fan är det frågan om? I förra veckan blev jag halvt döv brevid en kille som smällde så hårt på sina tangenter att jag typ hoppade till av rädsla när han tryckte Enter…
  • Folk som bokar resor typ tre år i förväg och sen lägger ut nån slags nedräkning på Facebook och Insta tills datumet de ska åka?! Som om de vore astronauter och ska till månen? OBEGRIPLIGT.

 

NU SKA JAG ANDAS. HEJ/Soffan