Ibland är jag en ”hurtig” morgonperson…

Ja, ibland gör jag yoga innan jag börjar min dag. So sue me. Bara cirka 20 minuter men ändå? För en icke morgonmänniska är det ändå riktigt bra med tanke på att jag ofta prioriterar 20 min extra i sängen istället för att göra något aktivt. Och jag är fortfarande kass och vig som ett kylskåp trots att jag faktiskt gick en hel del på yoga förr. Men träning är ju som vi alla vet en FÄRSKVARA (fy fan va äcklig man låter) så för tillfället känns det rätt tungt. Aja. Det ger sig.

Jag fick en ny matta i fölsepresent av min mamma vilket var bra då min förra var kass. Har inte direkt tänkt att det är någon direkt skillnad på mattor men det är det fan. Denna från Casall är perfekt oglidig och perfekt ”mjuk” och sen gillade jag den där turkos/gröna färgen också även om det såklart kvittar. Ja det var allt. NAMASTE!

SKOJA. Skulle aldrig i livet säga namaste herregud.