Får man lov att älska vintern?

Det känns som det alltid ska klagas på vintern i Stockholm (och säkerligen i andra större städer i Sverige), jag förstår helt ärligt inte varför man bor i Stockholm om man tycker det är piss med snö och kyla då det liksom blir såhär varje år. Slaskiga gator är väl en sak – det är ju inte direkt det sexigaste som finns, men om man bortser från det är ju vintern mysig?? Jag älskar faktiskt snö och känslan sol med klarblå himmel plus nysnö är ju bara så jäkla UNDERBAR. Däremot sörjer jag en aning att jag inte ”kan” åka skidor varje dag. Tänk att bara få sätta på sig pjäxorna och skidorna efter jobbet och ta några åk, fy fan vilken dröm. Vi har ju visserligen Hammarbybacken dit jag lätt skulle kunna dra efter jobbet…men ja, det är inte direkt drömmen. Men men, får se om jag kan komma iväg på någon kortare tripp till Vemdalen eller Åre, för alperna blir det tyvärr inte i år. Hur som – VINTERN I LOVE YOU.