Psykopatbeteende

Förutom självklarheter som SD-anhängare, sexister, orättvisor, krig och idioter så har jag kommit på en grej som gör mig något FRUKTANSVÄRT provocerad. Alltså jag blir knäpp på riktigt när folk gör detta…

Och det är när folk ställer sig ASNÄRA bakom en när man står i kö i en affär eller vid en bankomat och typ andas en i nacken. Hur sjukt störigt är inte det?? Man ba kan du BACKA en meter för du kommer liksom inte snabbare fram till kassan genom att STÅ PÅ MIG.

Jag brukar medvetet vända mig om och kolla in i personens ögon när folk gör detta, för de här idioterna kanske är bekväma med att se en människas nacke men när man vänder sig om och ögonen är så nära att man skulle kunna kyssa personen, ja då inser de oftast hur jävla nära de står. Men vissa fattar ändå inte.

Jag brukar också säga till, nästan ÖVERvänligt med ett fett smajl: ”HEJ!! SKULLE UNDERBARA DU KUNNA STÄLLA DIG LIIIIITE LÄNGRE BORT SÅ VORE DET SÅÅÅ HIMLA GULLIGT AV DIG! TACK FINA DU.” Det funkar ibland men det är även lite psykopatbeteende av mig känner jag…

Idag testade jag en ny taktik. Jag stod på Ica i Kransen och körde en sån där snabbkassa där man självscannar. Då kommer det en liten idiot och ställer sig typ en centimeter bredvid mig med sin korg som han även halvSTÄLLER på den ytan där min korg står. Så jag började blippa in en av hans varor, och då vaknade den lilla jäkeln vid liv kan jag meddela hahah. Han ba ”Oj den där är nog min!”. Gud vad jag möööös inombords när jag svarade ”Ja men oj gud förlåt, det är ju så lätt att ta fel när man står för nära” varpå han backade nästan oroväckande långt bort från mig.

Det här är lätt min nya taktik!